Sign in

DASHI (21. 03. — 20. 04)

Puna: Lumturia ose aftësitë që ju mungojnë në vitin 2020, ju më shumë se zakonisht i kompensoni me përpjekje. Planeti juaj i fuqisë së Marsit po fillon këtë vit në shenjën e Shigjetarit energjik, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të vazhdoni me projektet tuaja aktuale. Sidoqoftë, kur planeti juaj i shtëpisë takohet me Bricjapin punëtor në mes të shkurtit, ju mund të filloni t’i përfundoni punët. Venera që bën para, kthehet në shenjën e Demit në fillim të marsit, një shenjë që i do paratë më shumë pothuajse e pamundur të…


Doni te dini si do shkoje muaji Mars 2021 per shenjen tuaj te horoskopit? Ne faqen tone mund te lexoni horoskopin mujor shqip dhe te mesoni se si do jete per ju ky muaj.

Dashi

Në Mars, Dashi do të ndikohet fuqimisht nga fuqia e Venusit. Ju do të jeni të suksesshëm në karrierën tuaj, kryesisht në gjysmën e dytë të muajit, madje edhe më shumë nëse punoni në sektorin financiar. Ju do t’i kuptoni saktë nevojat e klientëve dhe kjo gjë do ju bëjë të dukeni mirë në sy të eprorëve. Ndikimi i këtij planeti do të ketë ndikim edhe…


Grumbulli i Bricjapit të vitit të kaluar (Jupiteri, Saturni, Plutoni, eklipset dhe Nyja e Jugut) vunë theksin kryesor në shtëpinë tuaj të dytë të të ardhurave. Paratë ishin në mendjen tuaj dhe jo
BRICJAPI

Shanse të mira priten gjatë ditës së diel për ju. Por kini kujdes të mos e teproni, edhe sepse në 18 dhe 19 Janar do të keni shumë sfida për të përballuar. Lëreni energjitë tuaja mënjanë!

UJORI

Ata që kërkojnë dashuri transgresive do të duhet ende t’i kushtojnë vëmendje asaj. Gjatë javës tjetër (por jo vetëm) do
HOROSKOPI DITOR I UJORIT | 20 Janar — 18…


Dashuria: Demi tradicional preferon të luajë lojë të gjatë në dashuri, dhe me shtëpinë tuaj të dhjetë të fiksuar pas qëllimit të ndriçuar nga Saturni dhe Jupiteri, ju mund të shfaqni një bashkëshort që ndan vizionin tuaj. Fantazitë e çifteve të fuqisë vijnë në jetë pasi Demat e vetëm do të jenë magnet për

njerëzit e suksesshëm. Bashkangjitur? Marrja e një projekti në shkallë të gjerë së bashku mund të jetë ngjitës për lidhjen tuaj, por lini hapësirë ​​për ndjekje autonome! Urani i çliruar në Demi do t’ju bëjë të rebeloheni kundër shumë rregullave dhe kufizimeve, veçanërisht gjatë tre shesheve…


Në këtë hënë të re, puna, shëndeti dhe rutinat tuaja ditore po shndërrohen në diçka që lidheni më thellë. Sidoqoftë, ju ju nevojitet?
Mendja juaj është një labirint i pafund; ju pëlqen të njihni veten dhe çfarë ju bën të shënoni.

Një udhëheqës i lindur, nuk shqetësoheni kurrë për atë që njerëzit mendojnë. Idetë tuaja janë unike dhe nuk Krokodili e mendoni vetë së dyti.
Ju keni një vizion krijues që është i dukshëm, dhe vlerësoni muzetë, librat dhe kulturën, dhe qëndroni horoskopi shumë pa u lodhur në krye — ose përfshiheni — me të fundit që ndodhin në botën e…

Krokodili

Kjo është veçanërisht Krokodili Horoskopi Dhe pse eshte kjo? Sepse ne po ndryshojmë gjatë kësaj hëne; marrëdhëniet tona mund të kenë një kohë

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store